PREDSTAVITEV

POČITNIC

450

ZADOVOLJNIH
UDELEŽENCEV

7

LET
IZVAJANJA

11

KRAT NAJ POČITNICE

24

LET IZKUŠENJ

Program počitnic

Počitnice za mlade in mlajše odrasle odlikuje pestra ponudba izzivov in dejavnosti po izbiri. Vsak pride na svoj račun, vsak je sprejet, spoštovan in ljubljen tak, kot je.

Če si želite kombinirati sončenje, plavanje, sladoled, pogovor, smeh, petje, kuhanje, igro, tišino, molitev, sprehajanje, tako ob obali kot po svoji notranjosti, dobrodošli. Vabljeni tudi zaljubljeni ali pa že poročeni pari, posebej vabljeni tudi fantje. 🙂

Počitniški dom

Počitniški dom stoji sredi vasi, ki se razprostira med vzhodno in zahodno obalo najožjega dela otoka. Do njega vodi asfaltirana cesta. Okrog doma je velik, ograjen vrt s pokrito jedilnico, večnamenskim prostorom za druženje in kapelo v naravi. 

Dom ima vse, kar potrebujemo za preprosto in sproščeno bivanje. V hiši je šest delno klimatiziranih spalnih prostorov z do 44 ležišči. Zunaj je veliko prostora tudi za šotorjenje. V bližini so trgovina, pošta, ambulanta ...

Otok Kaprije

Otok Kaprije se nahaja v osrednjem delu Šibeniških otokov, približno 15 kilometrov jugozahodno od območja Šibenika. Razprostira se na 7,11 kvadratnih km, skupna dolžina obale je 25,211 km. Ime je dobil po mediteranski rastlini kapre, katere popki se uporabljajo kot začimba.

Edino naselje na otoku se prav tako imenuje Kaprije. Leži ob dolgem, ozkem zalivu Luka Kaprije (Luka sv. Petra) na južni strani otoka. Obkrožajo ga hribi, od katerih je najvišja Gigina glavica (129 m). Prvi stalni prebivalci so se na otoku naselili v 15. stol. Ob popisu l. 2011 so na Kaprijah našteli 189 prebivalcev.

Play Video
Close Menu